Renovering i Ebeltoft på Djursland

Skal vi udføre din renoveringsopgave?

Komplette renoveringer fra Hammer Bjerre ApS

Drømmer du om en renovering af dit badeværelse, eller måske et nyt køkken? Hos Hammer Bjerre ApS. tilbyder vi renoveringer af badeværelser, køkkener og andre rum, der trænger til nyt liv. Vores kompetencegrundlag er særdeles bredt, hvorfor vi kan tilbyde en række forskellige løsninger, når det kommer til renoveringer, reparationer eller ombyg. Vi stiller naturligvis også gerne vores store ekspertise til rådighed fra opgavens indledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Renovering i høj kvalitet med kyndig rådgivning

Vi tilgår altid vores arbejde med udgangspunkt i kundens ønsker. Mulighederne er nemlig mange, og vi oplever nogle gange, at vores kunder ikke er helt klar over, hvilke muligheder de egentlig har.

Derfor indleder vi vores opgaver med en dialog for at afklare mulighederne. Endvidere sikrer en tæt dialog, at vores kunder oplever fuld transparens fra start til overdragelse.

Vi tilbyder bl.a. at udføre følgende opgaver i forbindelse med en renovering:

  • Hovedentreprise med alle faggrupper
  • Nyt badeværelse eller køkken
  • Ændring af ruminddeling samt bærende vægge
  • Fugt- og indeklimaløsninger
  • Ny tilbygning

Vores brede kompetencegrundlag samt vores kyndige samarbejdspartnere sikrer, at vi kan tilbyde mange forskellige løsningr. Vi varetager derfor gerne hovedentrepriser, ligesom at vi kan varetage særskilte mureropgaver af alle størrelser.

Drømmer du om en ombygning, har vi lang erfaring med både rådgivning og udførelse. Vi ønsker at hjælpe folk tættere på deres drømmehjem, og mange gange kræver det en ombygning. Mange danskere går med tanker omkring netop dette, men de mangler konkrete løsningsforslag. Her kommer vi ind i billedet. Rådgivning og planlægning er nemlig blandt vores absolutte spidskompetencer, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for dig i forbindelse med at konkretisere og udvikle en ombygningsplan.

Også i forbindelse med reparationer kan vi tilbyde service i topkvalitet. Vi kan være behjælpelige i forbindelse med reparationer af flere slags, som aktivt forlænger levetiden på dit hus. Det gælder særligt i forbindelse med facaderenovering, som er afgørende for husets beskaffenhed. Ønsker du en reparation i forbindelse med en fugtskade, har vi særlige løsninger for dette. Kontakt os gerne i forbindelse med reparationer af enhver slags.

Endvidere kan vi udføre tilbygninger, som kan bringe mere plads i din dagligdag. Familieforøgelse, hjemmekontor eller noget helt tredje – årsagerne til at lave en tilbygning kan være mange. Ønsker du en tilbygning, er det særligt vigtigt, at vi prioriterer grundighed i planlægningsfasen. Som komplet murerfirma med lang rådgivningserfaring kan vi tilbyde at bidrage igennem hele processen.

Kontakt os idag

Vil du have et uforpligtende tilbud på renovering?

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bringe nyt liv ind i dit hjem ved en renovering, ombygning eller reparation, er du velkommen til at ringe på telefon 91 56 65 09. Vi tager udgangspunkt i dine behov og ønsker, og vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på opgaven.

​Vores kunder kommer fra hele Østjylland – særligt kommer vi ofte til Aarhus og omegn. Vi kommer også gerne til både private hjem og virksomheder for at se på det forestående problem. Vi er meget stolte af vores høje kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontaktformular

Skriv til os

OBS: Vi holder ferie i uge 28, 29, 30.
+