Byg Garanti

Du kan stole trygt på os

Garanti for veludført arbejde

Hammer Bjerre ApS. er medlem af DI Byggeri og derved omfattes af  Byg Garanti. Denne fungerer som et sikkerhedsnet for vores private kunder, som dækkes op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag.

Endvidere er vi altid særdeles kvalitetsbevidste i vores arbejde. Vi tager udgangspunkt i kundernes behov, og vi stiller naturligvis også gerne vores store ekspertise til rådighed allerede i planlægningsfasen, så vi i sidste ende kan efterlade et resultat, der imødekommer alle jeres ønsker samt imødekommer vores egne høje krav.

Kontakt os idag

Vil du have et uforpligtende tilbud på en opgave?

Ønsker du at opdage dine muligheder for at give dit hjem et nyt udseende? Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, inklusiv badeværelsesrenovering, skimmelsvampbehandling, tilbygning, omfugning og meget mere.

Du er velkommen til at ringe til os på 91 56 65 09 for at tale med en af vores eksperter, eller udfylde vores kontaktformular, så vi kan vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi vil gerne give dig et uforpligtende tilbud på lige netop den opgave, du har brug for. Vores primære serviceområde er Aarhus og omegn, men vi er altid klar til at besøge private og erhverv over hele Østjylland. Lad os hjælpe dig med at bringe nyt liv til dit hjem.

Kontaktformular

Skriv til os

OBS: Vi holder ferie i uge 28, 29, 30.
+