Nyt badeværelse i Ebeltoft på Djursland

Få dit drømmebadeværelse

Nyt badeværelse i top kvalitet

Ønsker du et nyt og tidssvarende badeværelse? Vi betegner os som specialister inden for dette arbejdsområde, og du kan altid forvente, at vores arbejde er i håndværksmæssig topkvalitet, så du kan nyde resultatet i mange år fremover.

Nyt liv til et kedeligt og træt badeværelse?

Drømmer du om at få renoveret dit badeværelse så det passer til dine behov både mht. indretning og materialevalg?

Vi har lang erfaring med at bringe nyt liv og personlighed til slidte badeværelser, som trænger til en opfriskning. Er du i tvivl om den bedste løsning og fremgangsmåde, men er du sikker på, at der skal et nyt udseende til, stiller vi naturligvis gerne vores ekspertise til rådighed. Kyndig vejledning og rådgivning er nemlig en helt naturlig del af vores hverdag, og vi vil gerne inddrages i processen så tidligt som muligt. Det sikrer nemlig, at vi til sidst kan overlevere et fuldstændigt tilfredsstillende resultat.

Vores håndværk reflekterer den absolut bedste kvalitet på markedet. Endvidere er vi medlemmer af DI Byggeri, som giver dig en ekstra garanti. Som kunde hos os er du nemlig dækket af Byg Garanti, som dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Det er alt sammen med til at bidrage til komplet tryghed hos vores kunder.

Udover høj kvalitet i vores håndværk, prioriterer vi at købe materialer i topkvalitet. På lang sigt kan gode materialer ofte være en besparelse, da levetiden er mærkbart længere. Derudover er sådanne materialer oftest i en synligt anderledes – de er simpelthen flottere.

Der er mange muligheder for at give dit hjem et løft. Hos Hammer Bjerre ApS. tilbyder vi ikke kun flisearbejde, men også andre løsninger, der kan bringe nyt liv ind i dit hjem. Det inkluderer fx renovering af badeværelser, køkkener og andre rum i din bolig.

Kontakt os idag

Vil du have et uforpligtende tilbud på et badeværelse?

Ønsker du at høre nærmere om dine muligheder for at få et flottere badeværelse eller køkken med nye fliser? Du er velkommen til at ringe på telefon 91 56 65 09, hvis du ønsker at snakke med en af vores særdeles kyndige medarbejdere. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver også gerne et helt uforpligtende tilbud på lige netop den opgave, du ønsker udført.

Vores kunder kommer hovedsageligt fra Aarhus og omegn, men vi kommer gerne til private og erhverv over hele Østjylland. Vi glæder os til at hjælpe dig med at bringe nyt liv til husets vigtigste rum.

Kontaktformular

Skriv til os

OBS: Vi holder ferie i uge 28, 29, 30.
+